Alice PH Kommunikation & Design är kommunikation- och marknadsföringsbyrå som är övertygat att ett starkt varumärke bygger på en ”story” – en unik identitet, transparens och förtroende. Det som gör att varumärket sticker ut i mängden! Närhet, personligt och kreativt samarbete med kunden är den röda tråden som gör byråns tjänster  är efterfrågade och unika.

Alice PH hjälper sina kunder att utforma ett skräddarsytt marknadsföringskoncept som är anpassat efter deras behov och förutsättningar.
 För att göra kundernas marknadsföring personlig, relevant och framförallt dynamisk tar Alice PH fram “färdigpaketerade” strategier som baseras på kundens kärnvärde och vision. Det kan handla om en enhetlig grafisk profil, strategier för digital marknadsföring eller för marknadsföring i traditionella kanaler. Alice PH hjälper sina kunder bland annat med att starta och driva sociala mediekanaler, skapa kampanjer och event för företagets produkt eller tjänst samt att följa upp och utvärdera dessa.

Alice Phersson som driver Alice PH Kommunikation & Design har sina rötter i Ryssland och arbetade tidigare som frisör. Hon är utbildad inom strategisk kommunikation och grafisk formgivning vid Umeå universitet och har två års erfarenhet av arbete med kommunikation och event. Hon är kreativ, social och nyfiken! Hon vågar sticka ut, och det ska hennes kunder också göra!

Kontakt

alice@aliceph.se

+46(0)70-28 688 56

www.aliceph.se