Genom att erbjuda paketlösningar som innehåller både marknadsföring och en god gärning hjälper Glädjefabriken sina kunder att stärka varumärket. Samtidigt får man möjligheten att glädja människor som är i extra behov av uppmuntran.

Glädjefabriken blev påtänkt första gången i samband med ett julfirande på Umeå Universitetssjukhus. Det var mormor till grundaren Sandra Olofsson som hade en dröm om att få vara jultomte för sjuka barn. Tillsammans drog de igång ett projekt som involverade både barn och vuxna, totalt nästan 100 personer. Efter det fick Sandra mersmak, hennes mormors dröm hade blivit hennes egen dröm om att göra något liknande på heltid.

Hon valde att kombinera det hon älskade mest, hennes dåvarande jobb inom marknadsföring med att glädja människor som har det svårt. På så sätt föddes ett koncept där tanken är att alla ska bli vinnare. Företag får medverka till att göra något gott, samtidigt som de får bra publicitet. Glädjefabriken får leverera glädje och någon får ta emot glädje. Målet med arbetet är att det ska vara win-win-win.

Kontakta Glädjefabriken

Sandra Olofsson

Tel: 010-3300390, 070-8181555

E-post: sandra@gladjefabriken.se