Medfinansieras av Europeiska unionen

THE COMPANY ZATISFY RECRUITS

Från vänster; Johan Ek och Roberth Jonsson, Zatisfy Foto: STP Media AB

Konsultföretaget Satisfied, som arbetar inom CE-märkning och maskinsäkerhet, anställer Johan Ek som förstärker teamet som CE-coach och elkonstruktör. Johan kommer närmast från Robot Center Norr och rekryteringen möjliggör för företaget att bredda både upptagningsområde och erbjudande.

– Idag jobbar vi primärt med produktsäkerhet men med Johans kompetens inom riskbedömning, konstruktion och CAD:ning kan vi även göra kundernas produktionsanläggningar säkra och framförallt ta kunden hela vägen från idé till färdigkonstruerad, monterad och CE-märkt lösning, säger Roberth Jonsson, konsult och grundare av Zatisfy.

Johan Ek arbetar idag med ett uppdrag via Zatisfy i Stavanger men kommer framöver fokusera på Norrland och i Umeåregionen.

– Johan tillför en enorm erfarenhet inom industrisäkerhet och har i och med det ett stort kontaktnät. Det känns kul att ha en kollega att dela resan med, både utmaningar och framgångar, fortsätter Roberth.

Johan Ek ser fram emot den nya utmaningen.

– Jag har känt Roberth en längre tid och haft förmånen att arbeta med honom tidigare, så nu kan man säga att cirkeln är sluten. Med tanke på min erfarenhet från industrin och mitt praktiska kunnande har jag mycket att tillföra för att bredda Zatisfys kompetensområde, säger Johan Ek.

 

 

Share the post

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

The latest news