Medfinansieras av Europeiska unionen

Ny kompetens till BIC Factorys styrgrupp

Reklam foto Porträtt fotograf Advertising Commercial Photographer

Vi har from årsskiftet rekryterat in internetforskaren och entreprenören Annakarin Nyberg till vår styrgrupp. Annakarin efterträder Anita Boström, STF som medverkat i styrgruppen i 12 år. Uppdraget innebär att Annakarin Nyberg deltar på BIC Factorys styrgruppsmöten och bidrar med sin digitala kompetens och sitt nätverk. Hon fungerar även som en resurs vid bedömning och inrekrytering av nya digitala företag och som bollplank till projektledningen.

Jag är imponerad över den miljö som BIC Factory idag erbjuder och jag ser mycket fram emot ett fördjupat samarbete. För mig innebär uppdraget att jag ännu mer konkret kan bidra till att skapa förutsättningar för att Umeås unga och kreativa entreprenörer ska kunna fortsätta att växa och utvecklas, säger Annakarin Nyberg.

– Jätteroligt att Annakarin vill vara med och bidra med sin kompetens till vår verksamhet. Att Annakarin själv också är entreprenör och representerar näringslivet betyder mycket. Hon har dessutom tidigare visat på engagemang i BIC Factory då hon fungerat både som affärscoach och medlem i Knäck Medias skuggstyrelse eller s.k ”BIC board,” säger Lena Öhlund verksamhetsledare.

I övrigt består styrgruppen av Mikael Öhlund, VD för Umeå Kommunföretag, Peter Juneblad, näringslivschef, Lena Öhlund, verksamhetsledare, Kerstin Edvardsson, projektledare digital satsning samt Elise Berggren, ekonom.

Om Annakarin Nyberg

Annakarin Nyberg, Fil. Doktor, Internetforskare, Författare, Föreläsare & Moderator

Aktuell med:

LAGA (2016) – femte delen i serien Steg för steg (Rabén & Sjögren).  Prisbelönt som Årets måltidslitteratur för barn och unga (måltidsakademien 2016).

Utlandslansering i 11 länder av succéserien steg för steg (Baka, Fixa, Odla, Kalas & Laga) – kunskapsböcker för barn.

P1 SR: Livet på nätet – ett specialprogram om samhällets digitalisering

Sociala medier & härskartekniker (Studentlitteratur) (Nyberg & Wiberg)

www.annakarinnyberg.se, Talarförmedling

Share the post

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

The latest news