Medfinansieras av Europeiska unionen

Rivia Sports lanserar ny kollektion i samarbete med två illustratörer från Umeå

Den 26 april släppte Rivia Sports sin tredje kollektion, Paradise, med mönster som är framtagna av illustratörerna Jessica Eriksson och Kajsa Nilsson från Umeå. Rivia Sports tillhandahåller kläder för träning, fritid och livsstil. Kläderna syftar till att inspirera och få kvinnor att känna sig stolta, starka och självsäkra oavsett utseende och kroppsform.

Lekfullhet, kreativitet och framåtanda kännetecknar den nya kollektionen. Den handlar om att sticka ut och inspirera kvinnor till att hitta sin egna stil, menar Rivia Oliveira, grundare av Rivia Sports. Den nya kollektionen består av tights, toppar, bodys och jumpsuits som är framtagna för att passa för såväl träning som till vardags, eller för en dag på stranden. Rivias bodys och toppar är gjorda i funktionella och tåliga material som är anpassade för en aktiv livsstil. Alla bodys och toppar går också att bada i. Mixen av mönstrerna, variationen av tyger samt designen gör att Rivia Sports skiljer sig från mängden.

Mönstret Toucan Paradise

toucan

Toucanen sticker ut med sin blåa och orangefärgade näbb. Jessica Eriksson grafiska och tuffa konstform gör att mönstret blir härligt lekfullt och unikt.

Mönstret Näck

Näck tar oss tillbaka till 70-talets guld och enkelhet men samtidigt gör det ett intryck. Kajsa har kombinerat Rivia Sports livfulla färger med hennes stilrena och mjuka handritade formgivning.

Om Rivia Sports

Rivia Sports tillhandahåller kläder för träning, fritid och livsstil. Inspirationen är hämtad från Brasilien där träningstrenden är stark, sportmodet är vågat och kvinnorna är orädda för att synas. Rivia Sports vill uppmuntra kvinnor till att vara stolta över sig själva, oavsett utseende och form. Grundare av företaget är Rivia Olivera, som föddes mitt i Amazonas och kom till Sverige vid 11-års ålder. Rivia har en önskan om att få dela med sig av de känslor och glädje som präglar hela den brasilianska själen och samtidigt blanda in det svenska ögat för stil. Med sina rötter och många års erfarenhet av den svenska och internationella beachvolleybollarenan skapade hon varumärket Rivia Sports. Under sina år som elitidrottare, upplevde hon att det fanns en brist på färgglada träningskläder att använda till vardags. Hon vill bidra med ett nytt perspektiv på hur träningskläder kan se ut och användas. Rivia Olivera driver sitt företag på BIC Factory.

Share the post

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

The latest news