Medfinansieras av Europeiska unionen

YOUNG STARTUP DAY IS BACK!

På bild de nominerade till priset ”Årets unga företagare” på Umeågalan 2018 och pitchade under Young Startup Day förra året.
Från vänster Meiju Vartiainen (Mowida), Filip och Billy Palmberg (Digipartner), Kristina Grahn och Zanna Metzer (Sisters in Law) – nominerade till priset ”Årets unga företagare” på Umeågalan 2018 och pitchade under eventet förra året. Fotograf: Mikael Hansson.

För femte året i rad anordnas Young Startup Day, en dag för unga entreprenörer och unga med entreprenörsdrömmar i Umeå och regionen. Eventet äger rum den 6 november och nu presenteras vilka som gästar årets eventet för att dela erfarenheter, inspiration och konkreta tips.

Young Startup Day är eventet som ska inspirera och peppa unga personer i Umeå och regionen att vilja och våga satsa på sina affärsidéer. Eventet arrangeras för femte gången i ordningen den 6 november på Väven i Umeå.

Bland talarna finns den lokala entreprenören och nöjesprofilen Tobias Sedlacek. Sedan 2016 driver han företaget Team Scandi – ett modevarumärke som skapar ett enat uttryck för skandinavien, men vars kollektioner når långt förbi skandinaviens gränser. Under Young Startup Day berättar Tobias om sin entreprenörs- och företagarresa.

Eventet gästas även av Ishtar Touailat, global chef för AI och Innovation på TechBuddy som erbjuder personlig teknikhjälp hemma hos kunden, oavsett produkt eller leverantör. Ishtar har under sin karriär fått stor uppmärksamhet för sitt entreprenörskap och sitt sätt att leda företag och mottagit en rad priser och utmärkelser, bland annat har hon korats till framtidens kvinnliga ledare och näringslivets mäktigaste kvinnor. Ishtar kommer att prata om innovation, entreprenörskap, mångfald och inkludering.

Under förmiddagen får vi även lära känna de tre företag som nominerats till utmärkelsen ”Årets unga företagare” på Umeågalan 2019, inför att vinnaren presenteras nästföljande dag.

– Anmälan är öppen. Vi kommer också att livesända eventet så att personer runtom i hela Västerbotten kan ta del av programmet, säger Kerstin Edvardsson, BIC Factory, medarrangör till eventet.

Läs mer och anmäl dig här: https://young-startup-day-2019.confetti.events

Young Startup Day arrangeras av Umeå kommun, Ung Företagsamhet Västerbotten, BIC Factory, Länsstyrelsen Västerbotten, Uminova Innovation, eXpression Umeå och Aptum.

Share the post

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

The latest news