Medfinansieras av Europeiska unionen

Zatisfy creates safer workplaces

Roberth Jonsson, grundare av Zatisfy, har flyttat in på BIC Factory. Företaget hjälper företag med CE-märkning.
Roberth Jonsson, Zatisfy

Nystartade Zatisfy AB vill skapa säkrare arbetsplatser runt om i landet och världen genom att hjälpa företag av alla storlekar med frågor som dyker upp kring CE-märkning och säkerhet för deras produkter. Zatisfy vill avdramatisera CE-märkningsprocessen och få den mer förståelig och begriplig. Från 1 oktober tar företaget plats på BIC Factory i Umeå.

– Jag brukar säga att vi verkar för säkrare arbetsplatser runt om i världen genom att hjälpa företag att göra sina produkter säkrare. En viktig del i verksamheten är informera och utbilda om vad som kan och bör göras för att dels skapa dessa säkra produkter men också ständigt förbättras inom dessa områden, säger Roberth Jonsson, grundare av Zatisfy.

Roberth Jonsson har lång erfarenhet från projektledning, maskinsäkerhet och produktutveckling och har arbetat tio år inom entreprenadbranschen som projektledare åt produktägande företag och kontinuerligt under processen jobbat med CE-märkningsfrågor.

Förutom uppdrag i närområdet har företaget redan tecknat avtal med internationella kunder, bland dem en nordisk aktör med 700 MSEK i omsättning. En av de senaste kunderna är Trejon Försäljning AB som utvecklar, tillverkar och erbjuder produkter till lantbruk, skogsbruk och entreprenadverksamhet.

– Zatisfy hjälpte oss genom hela CE-märkningsprocessen med t.ex. riskbedömning och granskning av bruksanvisningen. Vi fick mycket goda råd och processen resulterade i en totalt sett säkrare produkt säger Henrik Johansson, VD Trejon Försäljning AB.

Share the post

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

The latest news