Medfinansieras av Europeiska unionen

SNABBVÄXANDE INTERNETLEVERANTÖR REKRYTERAR

På bild från vänster: Ivan Fischer och Emil Westrin från 84 Grams.
Ivan Fischer och Emil Westrin från 84 Grams. Foto: Kristoffer Pettersson, Stoffe Pettersson Media.

Internetleverantören 84 Grams växer och förstärker teamet ytterligare. Ny i företaget är Ivan Fischer som intar rollen som key account manager.

– Ända sedan start har vi haft en stark tillväxt vilket vi är enormt tacksamma och glada över. Det viktigaste för oss är dock att bibehålla den höga servicegrad vi har gentemot våra kunder så vi behövde bli fler helt enkelt. Det föll sig så bra att vi jobbat med Ivan tidigare och tycker att han matchar profilen vi söker. Både med sitt driv, sin kunskap, känsla för service och att han precis som oss, brinner för Norrland, säger Emil Westrin, försäljningschef 84 Grams.

Ivan Fischer har arbetat sju år inom IT-branschen och kommer närmast från en tjänst som företagssäljare hos en branschkollega. I den nya rollen är huvudansvaret att säkerställa goda relationer med såväl nya som befintliga kunder.

– Jag har haft lång tid på mig att förbereda mig och längta, så det känns superspännande att äntligen påbörja tjänsten hos 84 Grams. Det känns extra kul när företaget fortfarande är så pass nytt och att vi delar samma värderingar och moral – det skapar utrymme för mig att forma arbetet och kunna förmedla tjänster till kunder med ett gott samvete, vilket känns bra i magen, säger Ivan Fischer, key account manager 84 Grams.

Dela inlägget

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Senaste nyheterna