Medfinansieras av Europeiska unionen

En ny stjärna har tänts – Digipartner Sverige AB hyllas på Umeås startup scen

BIC Factory har delat ut en Walk o­f Fame stjärna till framgångsrika företagare i det återkommande eventet BIC Awards, där Walk of Fame-stjärnan delas ut för åttonde gången. Vid årets BIC Awards delades den prestigefulla Walk of fame-stjärnan ut till företaget Digipartner, som startade upp bolaget på BIC Factory 2018.

Digipartner grundades av Billy Palmberg, Filip Palmberg, Edel Puntonet och Edvin From och är en digital adsbyrå med devisen ”Resultatdriven marknadsföring med AI”. De startade sin verksamhet 2018, omsatte dryga 25,5 mkr 2021 med 11 anställda i bolaget. Företaget har dubblerat sin omsättning varje år sedan starten med god lönsamhet.

Anledningen till att just Digipartner får Walk of Fame är självklar menar Lena Öhlund, verksamhetsledare på BIC Factory
­­­­­­ Digipartner har visat på stark tillväxt sedan starten och vi tycker att det är viktigt att visa dem och alla andra att vi är imponerade av och stolta över den resa de har gjort.

På Digipartner är glädjen över utmärkelsen stor.
− Vi arbetar stenhårt för att våra kunder ska få tillbaka mycket mer än de investerar i sin marknadsföring med hjälp av vår egna AI och fantastiska konsulter. Vi är glada att våra framgångar får uppskattning på det här viset, säger Billy Palmberg, grundare och delägare.

BIC Factory har genom åren stöttat 129 nya företag, där de 62 största bolagen tillsammans omsätter 1,4 miljarder kronor och över tid drivs 37 % av bolagen av kvinnor.

För mer information kontakta:

Digipartner Billy Palmberg, tel: 070-369 09 86

BIC Factory Lena Öhlund, tel: 090-16 68 20


 

Dela inlägget

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Senaste nyheterna