Medfinansieras av Europeiska unionen

Umeåentreprenör lanserar ny podcast ”Entreprenörsresan”

Isak Björnström lanserar ny podcast Entreprenörsresan

Entreprenören Isak Björnström släpper en ny podcast, Entreprenörsresan, med premiär den 11 maj. I den samtalar Isak med personer som delar med sig av erfarenheter och tips från sin resa som företagare.

I podcasten Entreprenörsresan möter Isak Björnström varje vecka en gäst som startat företag och, under sin resa, samlat på sig erfarenheter och insikter. I varje avsnitt samtalas om entreprenörens bakgrund, affärsidé, utmaningar och framtid. Varje gäst delar även med sig av flera tips.

– Tanken med podden är att den ska vara intressant, lärorik och spännande att lyssna på. Den ska vara en inspirationsboost för entreprenörer eller personer som funderar på att starta företag. Det finns så många människor som bär på idéer, men som velar och inte tar steget och testar dem. Det är dem jag vill nå ut till, säger Isak Björnström.

Idén till podcasten fick Isak när han själv startade företaget Caicla och ville ta del av erfarenheter som andra entreprenörer bär på. Genom podcasten får fler personer möjlighet att dra samma lärdomar från dem han intervjuar.

– Jag blir lycklig efter varje intervju. Det är enormt peppande att få möta och samtala med andra entreprenörer. Det har dessutom gett mig bra kontakter och nätverk. Nu när jag spelat in nio avsnitt börjar jag se en röd tråd i allas erfarenheter, säger Isak Björnström.

Avsnitten, som är cirka 30 minuter, släpps varje torsdag med start 11 maj. Första avsnittet gästas av entreprenören Edvin Frohm från Jo Kommunikation, som startade sitt företag på BIC Factory. Detta avsnitt lanseras i samarbete med Almi Företagspartner Nord och tillväxtprogrammet TRIUMF.

Podcasten finns på iTunes (Podcaster) och Acast under namnet ”Entreprenörsresan”.
Första avsnittet hittar du här: acast.com/entreprenorsresan

Dela inlägget

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Senaste nyheterna