Medfinansieras av Europeiska unionen

FLYTTAR UT FRÅN INKUBATOR MED NYTT ÄGAR- OCH KAPITALTILLSKOTT KLART

Johannes Nylund, Service Node, gör platser och maskiner smartare och förenklar arbetet med service och underhåll.
Johannes Nylund, grundare av Service Node

Företaget Service Node som erbjuder ett digitalt service- och underhållssystem har fått in en ny delägare till sin verksamhet. I samband med det flyttar de ut från företagsinkubatorn BIC Factory där de utvecklat bolaget under två års tid.

– Vi tog hjälp av Connect Norr för att söka kapital och tack vare bra stöd från dem så föll det väl ut till slut, berättar Johannes Nylund, grundare av Service Node.

Den nya icke namngivna delägaren har stor kunskap och erfarenhet av upphandlingar inom IT och offentlig verksamhet. Övriga delägare sedan tidigare är, förutom Johannes Nylund själv, också Nicklas Jansson från Disruptive Ventures.

–  Det nya tillskottet med kompetens och kapital är mycket betydelsefullt för oss. Det innebär att vi i år kan satsa helhjärtat på att öka försäljningen och komma i kapp med att utveckla funktionaliteten i systemet, säger Johannes Nylund.

–  I Umeå finns det bra nätverk och stöd till entreprenörer. Vi skulle inte vara där vi är idag utan den hjälp vi fått från alla företagsfrämjare och entreprenörer, fortsätter Johannes.

Dela inlägget

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Senaste nyheterna