Medfinansieras av Europeiska unionen

Två hopplösa fall – en inspirationsföreställning med Christina Rickardsson & Stefan Holm

Två hopplösa fall med Stefan Holm & Christina Rickardsson Två parallella berättelser om två livshistorier. Publiken får följa med på Stefan Holms otroliga resa till OS-guldet i Aten 2004. Stefan delar med sig av sin kamp att lyckas och pressen att prestera trots att han hade oddsen emot sig. Samtidigt får publiken följa Christina på hennes resa från att ha bott i en grotta och som gatubarn i Brasilien till att som 8-åring adopteras till Vindeln och Sverige.

Tillsammans pratar duon om vikten att inte ge upp och fortsätta kämpa. Stefan och Christina flätar samman sina berättelser på ett spännande, intressant och roligt sätt och visar på hur vi människor skapar vår egen verklighet. Hur andra ser på oss är aldrig lika viktigt som hur vi ser på oss själva. Med roliga, gripande och personliga berättelser får publiken följa två människors kamp till framgång, som för dem tett sig på olika vis. Två hopplösa fall bjuder på inspirerande och sköna historier, många skratt men också en och annan hård sanning.

Stefan och Christina visar på att två personer med olika bakgrund, historia och personlighet har mer gemensamt än vad man först kan tro. De påstår sig vara två hopplösa fall – men med hopp om livet. Missa inte denna spännande och roliga föreläsningsföreställning som lockar dig som åhörare till både tårar och skratt men som också peppar dig till att nå dina mål i livet hur stora eller små de än må vara.

Föreställningarna arrangeras i samarbete med Stella Event. Boka din biljett här.

Dela inlägget

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Senaste nyheterna