Medfinansieras av Europeiska unionen

JohannaN blev ”Årets unga entreprenör Norr”

Under förra veckan utsågs smyckesdesignern JohannaN till ”Årets Unga Entreprenör Norr 2014”, nominerad av BIC Factory och Ung Företagssamhet. Priset delades ut av Umeås näringslivschef Roland Carlsson. Bakom utmärkelsen och Entreprenörsgalan står entreprenörsnätverket Founders Alliance och deras 600 medlemmar och partners.

– Det känns jätteroligt! Det visar att hårt arbete och tålamod lönar sig, säger Johanna Nilsson.

Johanna Nilsson är född i Umeå och får inspiration till sina smycken från den norrländska naturen. Detta kombinerar hon med thailändsk hantverkshistoria och har sedan bolaget grundades 2009 haft en nära relation med de som tillverkar hennes produkter. I fokus står kvalitet, service och transparent produktion.

-Genom utmärkelsen Årets Unga Entreprenör, som är en del av Founders Alliance Framtidsprogram, vill vi främja framtidens entreprenörer. Vi hoppas att ett gästmedlemskap i Founders Alliance kan tillföra affärsnytta och erfarenhetsutbyte för Johanna i hennes fortsatta bolagsbyggande och i hennes arbete för hållbarhet, säger Founders Alliance grundare Niclas Carlsson.

Om Årets Unga Entreprenör

Årets Unga Entreprenör består av fyra regionala deltävlingar som pågår under våren och där den nationella vinnaren koras på Entreprenörsgalan Sverige 25 september 2014. Förutsättningen för att bli korad till Årets Unga Entreprenör är att man är under 30 år gammal, har en årsomsättning på minst 100 000 kronor och ses som en framtida förebild samt är nominerad av en av Founders Alliance partners eller medlemmar.

Founders Alliance företräder entreprenörerna i Sverige och drivs av 600 medlemmar som har 3000 bolag med över 250 000 anställda. Medlemmarna samverkar för att göra varandra mer framgångsrika och att utveckla samhället genom ökat entreprenörskap www.foundersalliance.com

Dela inlägget

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Senaste nyheterna