Medfinansieras av Europeiska unionen

NY REKRYTERING TILL BIC FACTORY

Marika Hjerpensköld

Företagsinkubatorn BIC Factory, som sedan 1998 hjälpt unga entreprenörer att förverkliga sina företagsdrömmar stärker upp med ny kompetens. Projektledaren Kerstin Edvardsson går på föräldraledighet under september månad och ersätts under sin frånvaro av Marika Hjerpensköld.

Marika kommer närmast från kommunikationsbyrån Pondus Kommunikation där hon i rollen som projektledare och skribent i 12 år hjälpt aktörer inom privat, ideell och offentlig sektor med syftesdriven kommunikation.

–  Jag ser nu fram emot att använda mina kunskaper och mitt engagemang till att stötta nyblivna entreprenörer att skapa hållbara, livskraftiga företag. Det behovsanpassade affärsstödet, den tillåtande atmosfären och det stora nätverket som BIC Factory erbjuder ger entreprenörerna en stabil grund att stå på, säger Marika Hjerpensköld.

– Det är naturligtvis extra roligt att få jobba med Marika som startade företag hos oss för 15 år sedan och redan är väl förtrogen med våra värderingar och arbetssätt. Hon kommer att kunna bidra mycket, bland annat i arbetet med att bygga upp vårt Alumni-nätverk och inte minst i arbetet med att stödja entreprenörerna till att bygga hållbara företag, säger Lena Öhlund, verksamhetsledare.

Dela inlägget

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Senaste nyheterna