Medfinansieras av Europeiska unionen

Umeåentreprenörer satsar på e-handel

Billy och Filip Palmberg, grundare av OnDesk kontorsmaterial och Flies.se.
Billy och Filip Palmberg, grundare av OnDesk och Flies.se.

Bröderna Billy och Filip Palmberg driver tillsammans två e-handelsföretag. Nu flyttar dem och de båda verksamheterna in på företagsinkubatorn BIC Factory. Via OnDesk erbjuder de ett brett sortiment av kontorsmaterial. Sortimentet består av närmare 20 000 artiklar inom allt ett företag kan tänkas behöva till sin verksamhet. Parallellt med OnDesk driver de sedan tidigare Flies.se, en e-handel med produkter och utrustning till allt som rör flugfiske.

– Intresset för e-handel har vuxit snabbt med tiden. Att flytta in företagen på BIC Factory har gett oss massor med motivation och möjligheter att ta företagandet till nästa nivå, säger Filip Palmberg.

Grundarna har tillsammans en bakgrund inom e-handel, programmering och digital annonsering. Billy är utbildad analytiker och har tidigare jobbat som e-handelsansvarig på PackoPlock Scandinavia och Cyberphoto. Filip är programmerare från barnsben och har tidigare jobbat som webbprogrammerare/webbansvarig på Cyberphoto.

– Vi är glada att Billy och Filip valt att utveckla sina verksamheter på BIC Factory. Sen vill vi verkligen ta vara på deras erfarenheter och kompetens inom e-handel, särskilt med tanke på vår digitala satsning där företag som säljer via webben är en viktig målgrupp, säger Kerstin Edvardsson, projektledare på BIC Factory.

Dela inlägget

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Senaste nyheterna