Rivia Sports tillhandahåller kläder för träning, fritid och livsstil. Kläderna syftar till att inspirera och få kvinnor att känna sig stolta, starka och självsäkra – Ta fram din Amazon! (bring out YOUR Amazon) I Brasilien är träningstrenden stark, sportmodet är vågat och kvinnorna är orädda för att synas oavsett utseende och form. Rivia Sports är varumärket som vill uppmuntra kvinnor till att vara stolta över sig själva, oavsett utseende och form.

Grundare av företaget är Rivia Olivera, som föddes mitt i Amazonas och kom till Sverige vid 11-års ålder. Rivia har en önskan om att få dela med sig av de känslor och glädje som präglar hela den brasilianska själen och samtidigt blanda in det svenska ögat för stil. Med sina rötter och många års erfarenhet av den svenska och internationella beachvolleybollarenan skapade hon varumärket Rivia Sports. Under sina år som elitidrottare, upplevde hon att det fanns en brist på färgglada träningskläder att använda till vardags. Hon vill presentera och addera ett nytt perspektiv på hur träningskläder kan se ut och användas.

 

Rivia Sports andra kollektion har lanserats och finns tillgänglig på bolagets webbutik samt hos utvalda återförsäljare. Du hittar Rivia Sports hos:

Klädbutiken Kii i Umeå

Klädbutiken 6/5/4 i Stockholm

Klädbutiken & webshop MillaMi i Göteborg

Webshop Sportanista.com

Webshop Byenberg.se

Snart även i Storbritannien

Webshop Hip & Healthy

Kontakt:

Mobil: 0709-76 60 70

rivia@riviasports.com

Webshop: www.riviasports.com

Instagram: @riviasports