Medfinansieras av Europeiska unionen

UMEÅS MEST SNABBVÄXANDE INTERNETLEVERANTÖR FÖR FÖRETAG

84 Grams, den snabbast växande internetleverantören av företagstjänster i Umeås stadsnät. På bild: Navid Haghjo, vd, Emil Westrin, försäljningschef, och Ulrik Kärrman, teknisk chef.
På bild: Navid Haghjo, vd, Emil Westrin, försäljningschef, och Ulrik Kärrman, teknisk chef. Foto: Edel Puntonet, EdelPhoto

Knappt ett år efter etableringen är 84 Grams nu den snabbast växande internetleverantören av företagstjänster i Umeås stadsnät, Umenet. Siffrorna presentas av Umeå Energi som tillhandahåller det öppna stadsnätet där en rad starka och väletablerade tjänsteleverantörer finns representerade.

– Som uppstickare i branschen är det här det bästa kvittot vi kan få. Det här visar att det finns behov av en leverantör med lokal närvaro som prioriterar kundens behov. Umeå är vår hemmaplan och det är här vi har våra hjärtan, så det är roligt att vi på så kort tid har gjort avtryck och är en viktig aktör för företag i regionen. Ett exempel på detta är VK Medias satsning på bredband ”Odyr surf”, där vårt bredband ligger till grund för erbjudandet, säger Navid Haghjo, vd 84 Grams.

–  Det är kul att se att vårt samarbete med 84 Grams genererar nya företagskunder i stadsnätet UmeNet. 84 Grams är en spännande lokal aktör med framåtanda som erbjuder stabilt internet med personlig service, vilket vi anser är en viktig del i vårt stadsnätserbjudande, säger Mats Berggren, VD Umeå Energi Umenet AB. Vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete och många nya kundrelationer.

–  Hela IT-marknaden är ständigt i rörelse, samtidigt som många leverantörer är statiska. Vi bygger våra lösningar utifrån kundunika behov som kräver att vi är närvarande och har en bra dialog. Det skulle jag säga är vår styrka och framgångsfaktor, säger Emil Westrin, försäljningschef, 84 Grams.

Dela inlägget

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Senaste nyheterna