Medfinansieras av Europeiska unionen

84 GRAMS KAN BLI ÅRETS UNGA FÖRETAGARE

Emil Westrin och Navid Haghjo från 84 Grams.
Emil Westrin och Navid Haghjo, 84 Grams.

Det nystartade bredbandsbolaget 84 Grams är nominerad i kategorin ”Årets unga företagare” på Umeågalan den 7 november. Bolaget med entreprenörerna Navid Haghjo och Emil Westrin i spetsen, blev under april månad antaget till företagsinkubatorn BIC Factory och sedan starten har affärerna inte låtit vänta på sig.

– Det är en ära att bli nominerad. Vi ser det som en bekräftelse på att vi är på rätt spår och att vi identifierat ett tydligt behov på marknaden, säger Emil Westrin på 84 Grams.

– Framför allt känns det fantastiskt kul att få utveckla företaget tillsammans med våra kunder och samarbetspartners och på så sätt skapa tillväxt i regionen, säger Navid Haghjo, 84 Grams.

– Navid och Emil har byggt ett starkt team runt sig och har lyckats attrahera kapital. Det märks att de brinner för sin affärsidé och sättet de delar med sig av kontakter och erfarenheter till andra gör dem till mycket goda förebilder, säger Kerstin Edvardsson, BIC Factory.

Bakom priset står Umeågalans arrangörsgrupp som vill uppmärksamma Umeås unga företagare. Vinnare presenteras på Umeågalan den 7 november och prissumman uppgår till 20 000 kr till det vinnande företaget.

84 Grams levererar bredbandstjänster nationellt men med huvudsakligt fokus på företag och organisationer i Norrland.

Dela inlägget

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Senaste nyheterna