Medfinansieras av Europeiska unionen

UNGA FILMARE VILL LYFTA UMEÅS NÄRINGSLIV

Sekai Media, Victor Söderlund Lundvall, Aaron Lindblom

Victor Söderlund Lundvall och Aaron Lindblom är de unga nyblivna företagarna som vill lyfta Umeås näringsliv genom filmer med hög kvalitet. De har under noga övervägande bestämt sig för att de ska ägna sig åt det de tror att de kan bli bäst på; film.

Victor och Aaron tror starkt på att ge mycket av sig själva för att produktionerna ska få en personlig touch. De ska sticka ut, samtidigt som de ska förknippas med kundens vision och kultur.

– Vi ser att rörligt material lätt blir grumligt på sociala medier och att reklam ofta smälter ihop med annan information, men det ska vi försöka ändra på genom att ge det där lilla extra, säger Victor Söderlund Lundvall och kollegan Aaron Lindblom fyller på:

– Ja, vi är övertygade om att vi kan hjälpa verksamheter med ett nytt fräscht perspektiv och kreativ höjd.

Sekai media som företaget heter, som betyder värld på japanska, är alldeles nystartat och har lyckats knipa en plats på företagsinkubatorn BIC Factory.

– Vi är otroligt tacksamma att ha möjligheten att sitta på BIC. Deras expertis, erfarenhet och stöd har redan visat sig vara mycket hjälpsamt. Med dem i ryggen känns stora hinder betydligt mer hanterbara. Vi ser fram emot att resa framåt tillsammans med dem, säger Victor Söderlund Lundvall.

FÖR YTTERLIGARE INFORMATION, KONTAKTA:

Victor Söderlund Lundvall 0730-97 47 26 victor@sekaimedia.se eller Lena Öhlund 090-16 68 20, lena.ohlund@bicfactory.se

Dela inlägget

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Senaste nyheterna