Drinkbolagets grundare  Taha Moein och Nils Nilson är båda uppväxta och bosatta i Umeå. Verksamhetsidén grundades under 2011 mycket tack vare deras goda kontakter inom nattklubbs- och restaurangbranschen. Under 2012 fick de kontakt med ett framgångsrikt italienskt varumärket inom branschen, Orsa Drinks.

Drinkbolaget fokuserar idag sin verksamhet på produkter som är framtagna och producerade av Orsa Drinks Italien, vilket innebär import, distribution och försäljning utav ODK:s produkter till slutkunder runt om i hela Sverige. Drinkbolaget har som ambition att växa markant inom branschen och på sikt kommer även varumärket introduceras till den skandinaviska marknaden.

Huvudprodukten är en nyligen framtagen och helt säregen drinksmaksättare i form av fruktjuice/fruktpuré som man kan använda bland annat för att smaksätta alkoholfria och alkoholhaltiga drinkar, bakelser och desserter. Produkten finns i ett 30- tal olika smaker, alla framtagna av frukter och aromer som ursprungligen kommer från Sicilien, i Italien.

Kontakta Drinkbolaget:

Nils Nilson, mobil:073-021 55 23

e-post: nils@drinkbolaget.se