Människor, känslor och händelser är viktigt när jag fotograferar. När jag tar en riktigt bra bild känner jag ett starkt driv att ta en lika bra bild igen. Det gör att jag ständigt måste utmanas och utvecklas.

Jag älskar sport och har jobbat åt Linköpings Hockey Club i två år. Nyhetsjournalistik är det jag helst jobbar med men fotar även gärna reportage, bröllop och feature. I dag jobbar jag återkommande åt VK/VF och Umeå IK men också åt fack- och branschtidningar samt reklambyrån Ord och Bild i Linköping.

Efter ett par år i Linköping har jag precis flyttat tillbaka till Umeå och etablerar mig här blad annat genom att hyra kontor på BIC Factory.

Kom gärna förbi på en kopp kaffe, det skulle jag tycka vore trevligt.

www.erikastrom.se

www.bortomlinsen.blogspot.se

Fotograf Erik Åström

Umestan Företagspark Hus 7

903 47 Umeå

070-6038534