Hoppas på ett snällt samarbete

Vi är Umeåbor, ganska unga, drivna och vi är entreprenörer. Vi finns i ett sammanhang, precis som alla andra människor på jorden. Vi vill samarbeta med er och hoppas att ni vill samarbeta med oss. Målet är att vara snälla mot jorden och snälla mot varandra.

Ena halvan av Kontext är Andreas Bergéli. Han är säljare med bakgrund inom tidnings- och skönhetsbranschen. Andreas drivs av förändring och påverkan, att gå en otrampad stig och att skapa något från grunden. Han är en grymt social typ med tusentals idéer.

Den andra halvan består av Emma Lindqvist. Hon är journalist sedan 2005 och har jobbat både med nyheter och livsstilsmagasin. 2008 kom Emma ut med en bok som heter ”Martas seger – en berättelse om fotbollspassion och krigarhjärta”. Emma drivs av att ta reda på mer, berätta historier, skapa förändring och utveckla projekt. Hon är intresserad av såväl människor som företeelser och ifrågasätter Andreas idéer.

Både Emma och Andreas tycker att det är viktigt att jobba tillsammans med människor som älskar sin sysselsättning. På så sätt är det lättare att smitta av sig och sprida lusten och det är just den där smittan och spridningen vi vill komma åt. Vi vill att ni, nästan omärkbart, börjar leva mer hållbart.

Kontakta gärna oss om du är intresserad av ett samarbete med Kontext, eller bara vill snacka över en kopp kaffe.
Kram! Emma och Andreas