LefvaDesign erbjuder ”Unika inredningstjänster med en stark miljöprofil där äldre Norrländska traditioner möter framtidens trender”.

Vi som driver LefvaDesign heter Ulrika Berglund och Joanna Granlund och är båda utbildade till Certifierade inredare. Vårt säte är i Umeå, men vårt hjärta bankar för hela Norrland.

Hos oss så får du en inredningstjänst med mervärde. Vi är helt vanliga Norrländskor med stort kunnande inom inredningsdesign. Här blandas ny inredningsdesign med återbruk av gamla möbler och inredningsdetaljer med en Norrländsk historia. Med de äldre föremålen följer en berättelse som bidrar till den unika känslan. LefvaDesigns starka miljöprofil har sitt ursprung i samarbeten med lokala företag, återbruk och en vilja att stötta Norrland. Vi är unika, personliga och har en större tanke bakom.

Grunden för oss är att skapa unika och personliga miljöer som för oss alla gör det lite härligare att lefva i. Vår ambition är att var du än befinner dig, i hemmiljö, offentlig miljö eller på ditt arbete, så ska du må bra av att vistas i den miljön. Vi lutar oss stabilt tillbaka på de kunskaper vi besitter inom området, samtidigt som vi är lyhörda och beaktar dina önskemål. Utöver det vill vi tillföra något unikt och känslan av att inredning är till för alla och det behöver inte vara så stort steg att ta att anlita en inredare. He ä int se märkvärdit, helt enkelt!

Vi är två personer som driver företaget, det stärker möjligheterna att finna goda lösningar för dig som kund. Det ger oss dubbelt kunnande, möjlighet att bolla idéer mellan varandra och färdigställandet av arbetet går fortare. Vi arbetar utifrån ett fritt sortiment, vilket ger oss bättre möjlighet att skapa personliga miljöer.

Välkommen att kontakta oss!

Ulrika Berglund, mobil: 070-3526607, ulrika@lefvadesign.se

Joanna Granlund,  mobil: 073-0139138, joanna@lefvadesign.se

Umestan Företagspark, Hus 7

www.lefvadesign.se