MÄJT är en digital marknadsbyrå som hjälper företag att stärka sin konkurrenskraft. Företaget fyller gapet mellan en inhouse marknadsavdelning och en projektbaserad kommunikationsbyrå genom att kombinera sin kompetens inom sociala medier tillsammans med strategi och affärsutveckling i en agil arbetsmetod.

MÄJT jobbar nära, långsiktigt och strategiskt med sina kunder. Fokus ligger på digital närvaro med det visuella budskapet som en central byggsten. En viktig del i affären är Sociala Medier. De sköter sociala medier-konton åt ett flertal kunder – producerar innehåll, svarar på kommentarer och kontinuerligt förädlar flödet för att bygga relationer och möta kunden tidigt i köpprocessen.

Grundarna bakom bolaget heter Annelie Knutsson och Johan Granström. Annelie är utbildad Art Director, fotograf och en driven entreprenör med ett öga för det visuella budskapet. Hon har lång erfarenhet av sociala medier och fotografering och tycker att relationsbyggandet är centralt. Johan Granström har lång erfarenhet av strategiskt arbete och är uppvuxen i detaljhandeln, men har de senaste tio åren arbetat inom tech-branschen med både startups och globala storbolag.

Kontakt:
Annelie Knutsson: 090-109908, annelie@majt.se 
Johan Granström: 090-109908, johan@majt.se
majt.se