SoL entreprenad är ett bygg- och anläggningsföretag som grundades 2011 av Marcus Lejon och Arvid Stefanusson. Företaget har en bred inriktning mot arbete inom bygg- och anläggningsbranschen med bas i Västerbotten. De utför allt ifrån nybyggnationer till ombyggnationer och renoveringar samt tillhandahåller energibesparande produkter som exempelvis energifönster, uppvärmningsprodukter och solpaneler. Utöver detta erbjuder de trädgård- och markskötsel, golvbeläggning, snöskottning, rivningsarbeten, fastighetsskötsel, måleriarbeten och transport av gods.

Bredden i verksamheten gör det möjligt för företaget att ta fram skräddarsydda lösningar och helhetskoncept som motsvarar kundens behov och efterfrågan. Tack vare ett brett kontaktnät av samarbetspartners tar de sig även an totalentreprenader, vilket innebär att arbetsprocessen optimeras samtidigt som det underlättar för kunden.

Inför varje nytt uppdrag skapar SoL entreprenad nya arbetstillfällen och inom företaget finns en stark vilja att råda bot på den utpräglade ungdomsarbetslösheten. Merparten av jobben erbjuder de därför till ungdomar. Syftet är att ge dem en ingång till arbetsmarknaden samtidigt som de, med stöd från en arbetsledare, får kunskap, erfarenhet och den utbildning som krävs inom respektive arbetsområde.

Marcus Lejon: 070-616 92 26, marcus@solentreprenad.se
Arvid Stefanusson: 070-616 90 43, arvid@solentreprenad.se
www.solentreprenad.se