Medfinansieras av Europeiska unionen

STARTUPBOLAG REKRYTERAR NY VD

Bild på Pär Vidmark, Marcus Olsson och Elias Andersson från företaget Capivo.
På bild från vänster; Pär Vidmark, Marcus Olsson och Elias Andersson. Foto: Kristoffer Pettersson (Stoffe Pettersson Media)

Företaget Capivo, specialiserade på att utveckla och producera digitala utbildningar, växer och stärker teamet med en ny vd. Marcus Olsson tillträder tjänsten.

– Vi märker en ökad efterfrågan på våra tjänster och för att vi ska ha kraften att hinna med och på riktigt etablera oss så behöver vi bli fler. Vi är ett mindre team med kompetens och erfarenhet inom pedagogik och teknik, Marcus blir den pusselbiten som ska hjälpa oss att ta nästa steg och nå ut, säger Elias Andersson, grundare av Capivo som han driver tillsammans med medgrundaren och delägaren Pär Vidmark.

Med kunder som bland annat Martinsons, Presto och Aleva Omsorg ser Marcus Olsson fram emot att ta sig an och vidareutveckla företaget. Marcus har själv en bakgrund inom ekonomi, administration och som säljare och kommer senast från en tjänst som lönechef på Cabonline.

– Jag känner mig otroligt hedrad och glad över att ha fått förtroendet att vårda och vidareutveckla Capivo för framtiden. Capivo har en fantastisk affärsidé och en plattform med enorm potential, som ligger rätt i tid för den digitalisering som behövs. Att dessutom, under rådande pandemi, ge våra kunder möjligheten att genomföra utbildningar på ett säkert och tryggt sätt, är jag väldigt stolt över, berättar Marcus Olsson.

Capivo har nyligen gjort exit från företagsinkubatorn BIC Factory där företaget utvecklats under drygt två år.

– BIC har betytt väldigt mycket för vår utveckling i form av intressanta och givande kontakter och nätverk men framför allt ett både socialt, personligt och affärsmässigt stöd. Att vara i ett sammanhang med dem i samma situation som oss har varit betydelsefullt, menar Elias Andersson.

Dela inlägget

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Senaste nyheterna